Для участі у ХІІ Всеукраїнському фестивалі творчості людей з інвалідністю «Дніпровські хвилі» прибули гості із різних куточків України – Балта, Боярка, Кропивницький, Звенигородка, Черкаси, Сміла, Корсунь-Шевченківський.

Про це інформує Канівська міська рада, передає ChesnoNews.

На урочисте відкриття фестивалю завітали секретар міської ради Оксана П’яткова, заступник Канівського міського голови Тетяна  Жівотова, депутати, представники місцевих підприємств та громадських організацій. Тетяна Жівотова привітала всіх присутніх та подякувала голові Канівської організації осіб з інвалідністю «Відродження» Наталії Капустян, яка вже 12 рік поспіль організовує цей прекрасний захід,  що гуртує навколо себе людей, дає можливість показати свої таланти, поспілкуватись та познайомитись з нашим містом.

Щирі посмішки, сердечні слова подяки, яскраві враження та неперевершені художні номери – усе це мало місце в концертній програмі. Учасники під бурхливі оплески глядачів охоче демонстрували свої таланти у різних жанрах: піснях, танцях, декламуванні віршів та гуморесок, показу театральних сценок та пантомім. Кожен з них цього дня дійсно відчув себе справжнім та яскравим артистом, який виступав перед вдячною публікою. А в холі комплексу «Авто-Ріка» всі бажаючі могли насолодитися виставкою творчих робіт конкурсантів, адже більшість з них займаються рукоділлям.

Не обійшовся захід і без приємних та вкрай необхідних подарунків для всіх учасників. Так, депутат Черкаської обласної ради Володимир Братаніч від імені директора ТОВ «НВФ «Урожай» Олександра Воскобойніка та БФ «МХП-Громаді» вручив дитині з інвалідністю Анастасії Капустінській сертифікат на суму 25 550 грн. для придбання та встановлення відкидного пандусу. Дівчинка отримала впевнену перемогу і в номінації «Приз глядацьких симпатій».

По закінченню трьохгодинного фестивалю голова ГО «Канівська організація осіб з інвалідністю «Відродження» Наталія Капустян щиро дякувала за небайдужість та участь в організації заходу. Вона зазначила, що всі люди рівні, і на фестивалі немає перших та других місць, тож всі  учасники перемогли. Також бажаючі могли зробити фото на згадку біля спеціально облаштованої фото зони.На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та люди сидять

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, people playing musical instruments, люди стоять та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять, люди сидять та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 1 особа, sitting, стоїть, у приміщенні та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 9 людей, люди стоять, люди сидять та на відкритому повітрі