Під час літніх канікул для учасників Молодіжного клубу журналістики, фахівці Золотоніської міськрайонної філії Черкаського обласного центру зайнятості  організували екскурсію на Золотоніський машинобудівний завод.

Екскурсію провів директор підприємства Станіслав Лимарь.

«Вже чотири роки підприємство являється частиною ПАТ «Дніпрогідромаш» та є одним із лідерів серед підприємств України, яке виконує комплексні роботи з проектування, виготовлення та впровадження сучасного обладнання для металургії. Компанія має 20-річний досвід роботи в галузі машинобудування і на сьогоднішній день являє собою потужний науково-конструкторський центр з командою висококваліфікованих фахівців», – зазначив Станіслав В’ячеславович.

Під час екскурсії учасникам розповіли про особливості роботи на підприємстві, затребувані професії та умови праці. Також всі мали можливість побачити промисловий кран, що може підіймати 25 тонн вантажу.

Учні задавали купу запитань, адже вони вперше побували на підприємстві такого масштабу, продукція якого експортується в Об’єднані Арабські Емірати, Туреччину, Македонію, Норвегію та ін.

«Було важливо побачити потужний приклад того, як на основі старого можна будувати нове і бути частинкою великого «пазлу» економіки України», –  підсумували учасники заходу.