Нещодавно директорка Канівської міськрайонної філії Черкаського обласного центру зайнятості Надія Коломієць провела виїзний прийом у Яблунівському старостинському окрузі Канівської територіальної громади.

Надія Коломієць та  староста Яблунівського старостинського округу Канівської територіальної громади Валентина Берегова обговорили шляхи взаємовигідної співпраці. Зокрема, мова йшла про сприяння працевлаштуванню осіб, які перебувають на обліку у службі зайнятості.

Керівниця міськрайонної служби зайнятості поінформувала про ситуацію, яка склалася на місцевому ринку праці, а також проаналізувала актуальні та перспективних вакансії.

Значну увагу учасники партнерського діалогу приділили питанням тимчасової зайнятості безробітних, зокрема організації громадських робіт в КП «Яблунівське».

«Завдяки такій можливості, вдається розв’язати низку актуальних питань для життєдіяльності місцевої громади і, за відсутності постійної роботи, на деякий час залучити безробітних до легальної зайнятості з гарантованим працевлаштуванням», – розповідає Надія Коломієць.

Також Надія Коломієць провела особистий прийом громадян, під час якого надала роз’яснення щодо можливостей отримання послуг служби зайнятості, порядку призначення та виплати допомоги по безробіттю тощо.

Робота фахівців Канівської міськрайонної служби зайнятості у територіальних громадах триває.