Близько півсотні галузевих питань і майже 200 земельних виносилися на розгляд сьогоднішньої сесії Черкаської міської ради. По більшості з них ухвалено позитивні рішення. Сесію провів міський голова Анатолій Бондаренко.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

Перед роботою в сесійній залі вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх загиблих у цій цинічній та жорстокій війні захисників, завдяки яким ми маємо можливість жити й працювати.

Серед іншого, на сесійному засіданні підтримали петицію і ухвалили звернення до керівництва держави щодо пришвидшення розгляду законопроекту про заборону діяльності церков та інших релігійних організацій, які підпорядковуються Московському патріархату та несуть загрозу національній безпеці України. Також ухвалили рішення про реорганізацію Другої міської лікарні шляхом приєднання до Третьої міської лікарні. Підтримали петицію щодо продовження часу роботи міських автобусів. Розглянули низку питань про визначення балансоутримувачів приміщень, списання основних засобів з балансу комунальних підприємств. Закріпили за КП “Благоустрій” додаткові території для утримання та обслуговування. Ухвалили рішення про нагородження двох освітян — Миколи Шкарабури та Івана Плющая грамотами міської ради. Також розглянули низку земельних питань.

«Дякую всім колегам за продуктивну й конструктивну роботу. Продовжуємо працювати для перемоги й забезпечувати надійний тил для фронту», — зазначає міський голова Анатолій Бондаренко.