Сумні звістки, на жаль, продовжують надходити в громади Черкаського району.

Про це інформує начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко, передає ChesnoNews.

🔳 Балаклеївська громада в скорботі. Жителі села Балаклея попрощалися з двома воїнами земляками – головним сержантом протитанкового взводу окремого піхотного батальйону Володимиром Старостіним та стрільцем-снайпером десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти десантно-штурмового батальйону Віталієм Озерянським.

Старостін Володимир Анатолійович, 1969 року народження, загинув 10 серпня 2022 року внаслідок мінно-артилерійського обстрілу на Херсонщині.

Озерянський Віталій Ігорович, 1983 року народження, загинув 12 серпня 2022 року у бою за нашу Батьківщину, на Донеччині.

🔳 Жителі села Самгородка Ротмістрівської громади провели в останню путь головного сержанта піхотної роти окремого піхотного батальйону Степана Педченка.

Педченко Степан Дмитрович, 1963 року народження, колишній сільський голова села Самгородок (колишнього Смілянського району), відзначений почесним званням воїна-інтернаціоналіста з виведення колишніх радянських військ з республіки Афганістан та учасника з забезпеченню та проведення антитерористичної операції. Загинув 10 серпня 2022 року на Херсонщині.

🔳 У Смілянській громаді відбулась жалобна церемонія прощання з кухарем їдальні взводу матеріального забезпечення військової частини Владиславом Антоновим.

Антонов Владислав Миколайович, 1968 року народження, помер 14 серпня 2022 року на Дніпропетровщині.

🔳 До Медведівської громади надійшла сумна звістка. У бою за Батьківщину загинув Іван Заїка, житель с.Зам’ятниця.

Заїка Іван Михайлович, 1984 року народження, в 2015-2016 роках брав участь у антитерористичної операції на сході України, учасник бойових дій. Загинув 10 серпня 2022 року врезультаті поранень не сумісних із життям на Донеччині.

🔳 Жителі Городищини відали останню шану двом Героям. Це старший солдат, номер обслуги кулеметного взводу окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського Олексій Лупашко та старший стрілець взводу окремого стрілецького батальйону Петро Куріненко.

Лупашко Олексій Олексійович, 1976 року народження, загинув 7 серпня 2022 року, захищаючи рідну державу.

Куріненко Петро Олександрович, 1971 року народження, загинув 9 серпня 2022 року у бою за свободу та незалежність нашої країни.

Вічна пам’ять та слава Героям!