Привітання т.в.о. Голови СБУ Василя Малюка з нагоди Дня захисників і захисниць України:

Шановні друзі та колеги!

День захисників і захисниць України став насправді народним святом. Адже щоб боронити свою країну, не обов’язково бути військовим, служити в армії чи в СБУ.

Українці довели всьому світові, що стати захисником може кожен. Не обов’язково зі зброєю, але точно з любов’ю до Батьківщини, яка дала нам життя, свободу вибору і можливість бути вільними.

Бійці на фронті, медики у шпиталях, волонтери у постійних зборах і пошуках – кожен, не роздумуючи, щодня робить свій внесок у Перемогу.

Разом ми – монолітна і незламна сила. Саме тому наш ворог воює не з армією, а з усім українським народом.

Кожен воєнний злочин окупантів відгукується в нас безмежною люттю. Вона спонукає гнати ворога з рідної землі: там, де століттями вирувало вільне українське козацтво, – не місце для російських загарбників.

Ми пам’ятаємо тих, хто віддав своє життя за свободу і незалежність України. Це Герої, чиї імена вічно житимуть в наших серцях. А ми будемо продовжувати боротьбу до остаточної Перемоги!

Вітаю кожного, хто щодня захищає Україну словом і ділом, серцем і зброєю!

Наша єдність та віра принесуть бажаний результат: звільнення територій, повернення українських прапорів до Криму, Маріуполя, Херсону та всіх інших українських міст і сіл. А після Перемоги ми разом відбудуємо нашу Батьківщину та зробимо її процвітаючою!

Слава Україні!

Василь Малюк

т.в.о. Голови СБУ

бригадний генерал