Курорт в Трускавці приваблює туристів своїм місцем розташування: у чистому краї, у підніжжя Карпатських гір. Саме тут знаходяться 25 джерел з цілющою водою типу «Нафтуся», «Юзя, «Марія», «Софія». Унікальні властивості мінеральних вод, різноманітність їх використання здобули всесвітнє визнання й популярність курорту.

Як вибрати санаторій в Трускавці. На що звернути увагу?

У невеликому курортному містечку розташовано безліч лікувально-оздоровчих комплексів різного рівня. Найулюбленіші серед відпочиваючих це: санаторій «Молдова» в Трускавці, «Шахтар», «Міротель», «Карпати», «Арніка», «Аркада» й інші. Багатьох цікавить питання: «Як вибрати оздоровчий комплекс?» Рекомендуємо звернути увагу на такі пункти:

  • Перш за все ознайомтесь з рейтингом закладу, уважно прочитайте відгуки про надання медичних послуг, сервіс й наявність курсівки.
  • Зверніть увагу, деякі комплекси не надають санаторно-курортне лікування, на процедури необхідно ходити в інший заклад.
  • Наявність басейну буде перевагою. Взимку можна поплавати в критому басейні, влітку – освіжитися у відкритому.
  • Зверніть увагу на поселення. Наприклад, в санаторій «Еліт Дніпро» в Трускавці заселення в номер відбувається з 09.00, виїзд – з 08.00.
  • Якщо плануєте подорож з дітьми – краще вибрати заклад з дитячим ігровим комплексом, ігровою кімнатою або майданчиком.

Особливості поселення й лікування в санаторіях курорту

Номерний фонд комплексів представлений різними категоріями: від «стандарту» до «люкса». Всі вони укомплектованими самим необхідним: меблями, ванною кімнатою з рушниками, постільною білизною, Wi‑Fi доступом. Поселення в номер відбувається по домовленості з адміністрацією, у кожного закладу свої години заїзду й від’їзду.

Гості курорту вибирають це місце за можливість відкоригувати та зміцнити своє здоров’я. Придбати санаторно-курорту карту й пройти лікування можна в Трускавці в санаторії «Молдова». За доступну ціну пропонується:

  • Консультація лікарів, діагностика, лабораторні дослідження, призначення лікарів.
  • Прийом мінеральних гідрокарбонатних, сульфатних, натрієвих, кальцієво-магнієвих вод.
  • Фізіопроцедури, озокеритотерапія, мінеральні ванни, інгаляції, ЛФК.

Зверніть увагу, майже всі санаторії мають доглянуту паркову зону, з квітами, скульптурами, алейками для тихого відпочинку. Для зручності гостей лавочки розташовані по всій території комплексу.

Відпочинок з дітьми: як краще провести дозвілля

Родинам з дітьми пропонується цікаво провести час. На території комплексів облаштовані дитячі й спортивні майданчики. Для сімейного дозвілля організовуються спортивні забави, конкурси, фестивалі, майстер-класи, перегляди фільмів. Діти підліткового віку можуть відвідати дискотеки, пограти в більярд або боулінг. Для дітлахів є дитячі кімнати з іграшками, гірками й надувними батутами.Наприклад, готель «Ріксос» в Трускавці пропонує відвідати дитячий клуб, де дбайливі вихователі зацікавлять дітвору завданнями на розвиток дрібної моторики рук й логічного мислення. Також є дитячий басейн з теплою водою й гірками, в ресторані можна замовити дитяче меню.

Дітям буде цікаво прогулятись центром міста, зайти в «Майстерню шоколаду», погодувати білочок у міському парку, переглянути незабутню шоу-програму в дельфінарії «Оскар». Повірте, відпочинок з дітьми в Трускавці подарує тільки позитивні емоції!