У Черкасах триває робота з оцінки наслідків ранкової атаки росії. У районі, де збита російська ракета втрапила в об’єкт цивільної інфраструктури, працює міський голова Анатолій Бондаренко, його перший заступник Сергій Тищенко, комунальні служби та представники підрозділів Черкаської міської ради, представники обласної організації Товариства Червоного Хреста. Вони спілкуються з мешканцями постраждалих навколишніх будинків, допомагаючи фіксувати завдану шкоду.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

«Людям буде надана допомога із заміни вікон, ремонту покрівель та ліквідації інших пошкоджень. Повну картину ситуації ми будемо мати до вечора, і зможемо оцінити масштаби збитків», – зазначає міський голова Анатолій Бондаренко.

Працівники соціальних служб за дорученням міського голови Анатолія Бондаренка допомагають прибрати наслідки руйнувань літнім і самотнім людям, які не можуть самостійно впоратися.

Нагадаємо, що жителям Черкас, чиє майно постраждало внаслідок падіння уламків, залишати заявки про це до відділу «Оперативної служби «15-05» за телефонами: 073 234 15 05, 068 237 15 05, 050 464 60 60 (тільки Viber), 15-05 (зі стаціонарних телефонів). Водночас необхідно зареєструвати своє пошкоджене майно через є-Відновлення в Дії: https://erecovery.diia.gov.ua/.