Для святкових подій або ж тоді, коли хочеться зробити маленький приємний подарунок близькій людині – шкіряний гаманець – буде чудовою ідеєю. Адже це приємний та практичний подарунок в одній речі. Якщо ви знаєте уподобання іменинника, прогадати з таким подарунком просто неможливо. Ну і звісно це чудова нагода замінити улюблений старий гаманець, з яким завжди так важко попрощатись, погоджуєтесь? Перегляньте якісні та функціональні шкіряні гаманці від українського бренду Mastak. У їхньому інтернет-магазині ви можете порівняти різні формати гаманців та текстури натуральної шкіри і обрати саме той ідеальний подарунок, який обовʼязково сподобається імениннику. Переглянути палітру кольорів та купити шкіряний гаманець.

На що звернути увагу при виборі та які деталі у гаманці важливі? Перш за все зверніть увагу на те, який гаманець зазвичай носить ваша близька людина. Якщо це гаманець невеликого формату чи навпаки місткий клатч – то зазвичай саме такий формат також потрібно розглядати для подарунку. Однак є один формат гаманця, з яким справді не прогадати. Це – міні-гаманець з невеликою зручною кишенькою для монет, кількома відділеннями для карток та відділенням для купюр. Такий аксесуар справді просто незамінний у щоденному використанні. Адже навіть якщо ви зазвичай надаєте перевагу великим містким гаманцям, у вас точно будуть випадки, коли з собою у невелику сумку чи кишеню потрібно взяти мінімум речей. І тоді міні-гаманець просто must have. А у бренду Mastak ви знайдете ще й різні моделі таких гаманців: тонкі з відділеннями для готівки та карток, універсальні з монетницею та боковими карточницями, або ж максимально місткі з двома відділеннями для купюр. Що важливо: у цих гаманцях немає зайвих непрактичних деталей, кожна кишенька пошита максимально продумано і функціонально. Перейдіть за посиланням вверху та переконайтесь у цьому самі. Ну і ще одна перевага – гаманці закриваються на зручну застібку-кнопку, а тому навіть дуже наповнений гаманець буде виглядати компактно та зберігати свою форму. Тому формат міні-гаманця можна обрати на подарунок для жінки та чоловіка та бути впевненим, що він точно сподобається.

Якщо ж Вам потрібно обрати максимально місткий гаманець, у якому легко поміститься велика кількість карток та купюр, а також такий, який має ще додаткові кишені на застібці або ж замку, радимо переглянути моделі гаманців на рівну купюру. Цей формат гаманця підійде для того, щоб носити його у великій сумці або ж рюкзаку, ну і звісно з ним дуже зручно вирішувати безліч робочих справ і навіть подорожувати. Формат гаманця-клатча також оцінять чоловіки, які звикли у гаманці носити документи, посвідчення водія чи ключі. Гаманець-клатч дозволить помістити справді велику кількість карток, безліч купюр та монет, і ще також залишиться місце для чеків та інших особистих речей. Такий варіант гаманця буде чудовим презентабельним подарунком, який ще також можна доповнити шкіряним ременем чи шкіряною сумкою. Складіть за посиланням вверху особливий подарунковий набір, від якого буде в захваті ваша близька людина.

Ну що ж, залишилось обрати лише колір. А відтінків шкіряних гаманців у палітрі Mastak дуже багато. Тут ви знайдете класичні чорні, коричневі, бордові та сині, а також і ексклюзивні кольори палітри – лавандовий, жовтий, ніжно-блакитний, карамельний. Тому рекомендуємо обрати свій особливий відтінок та насолоджуватись якістю та функціональністю шкіряних аксесуарів ручної роботи.