При Черкаській міській раді створили Раду командирів. Це необхідно для того, щоб місто могло ефективніше взаємодіяти із військовими і опрацьовувати їхні запити.

Про це домовилися під час спільної зустрічі членів виконавчого комітету, депутатів Черкаської міської ради, військовослужбовців та представників громадськості, де обговорили підтримку Черкасами Збройних Сил України та те, як можна її покращити.

«До її складу, серед інших, увійдуть т.в.о. командира полку «Азов» Микита Надточій і командир другого штурмового батальйону третьої окремої штурмової бригади Дмитро Кухарчук. Вони і будуть координувати в міській раді напрямок підтримки захисників. Після цього заявки військових будуть направлятися на затвердження до обласної військової адміністрації. Адже таким є встановлений порядок», – зазначає міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Над цими військовими частинами Черкаси беруть шефство, на додаток до тих, якими опікувалися і раніше згідно з Указом Президента України.

«Пам’ятаймо, усі ми маємо єдиного ворога – російську федерацію! Саме вона хоче знищити нашу націю, вдавалася і вдаватиметься до будь-яких дій із дестабілізації міст зсередини, в тому числі і інформаційних війн. Підтримуємо ЗСУ, щодня працюємо для досягнення мети – перемоги України!», – підкреслює Анатолій Бондаренко.