Громади Черкаського району провели в останню путь Героїв, які загинули на війні у боротьбі з окупантом.

Про це інформує начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко, передає ChesnoNews.

  • У Черкасах назавжди попрощалися з Андрієм Пошукайлом, Андрієм Давиденком та Олегом Миколенком.

Андрій Пошукайло, 26 років. З початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини. Під час виконання бойових завдань на Донеччині отримав тяжке поранення, помер у медичному центрі.

Андрій Давиденко, 35 років. Проходив військову службу в одній з військових частин, згодом перевівся до Національної гвардії України. Життя воїна обірвалося на Харківщині під час бойового завдання, коли Андрій Валерійович отримав поранення, несумісні з життям, проводивши евакуацію.

Олег Миколенко, 39 років. Проходив військову службу в одній з військових частин на посаді водія. На жаль, хоробрий воїн загинув на Донеччині внаслідок ворожого мінометного обстрілу.

  • У Канівській громаді провели в останню путь Сергія Терещенка.

Сергій Терещенко, 59 років. Був мобілізований до лав ЗСУ, де обіймав посаду водія бойової машини. Вірний військовій присязі захисник боронив Україну в «гарячих» точках. На жаль, 30 жовтня ц.р., під час несення служби з військовим сталася біда – у нього трапився інсульт.

  • На Корсунщині назавжди попрощалися з Андрієм Коршуновим.

Андрій Коршунов, 39 років. Стрілець-снайпер десантно-штурмового батальйону. Загинув смертю хоробрих під час виконання бойового завдання в Донецькій області.

  • У Леськівській громаді назавжди попрощалися з Іваном Калашником.

Іван Калашник, 47 років. З 2015 по 2016 був в Десні, механіком-інструктором, навчав військовослужбовців. У березні 2022 року став на захист України, в складі 57-мої окремої мотопіхотної бригади. Воїн вважався зниклим безвісти цілий рік. Надія на порятунок до останнього не покидала родину. Та горе не оминуло…Обірвалось життя військового від рук загарбників під час тяжких артилерійських обстрілів 8 жовтня 2022 року.

  • У Тернівській громаді назавжди попрощалися з Володимиром Щербатюком.

Володимир Щербатюк віддав своє життя у віці 51 року, виконуючи військовий обов’язок, захищаючи Батьківщину.

У Смілянській громаді назавжди попрощалися з Русланом Горбатенком.

Руслан Горбатенко, 44 роки. Солдат, водій-санітар медичного пункту аеромобільного батальйону. Помер в місці розташування підрозділу, попередня причина смерті: гостра серцево-судинна недостатність.

Щирі співчуття рідним, близьким, друзям, бойовим побратимам загиблих. Вічна і світла пам’ять героям-захисникам.