Департамент соціальної політики Черкаської міської ради проводить низку заходів для дітей загиблих Захисників і Захисниць України.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

У драматичному театрі Святий Миколай вручив діткам солодкі подарунки. Після для малечі показали виставу “Королева загублених ґудзиків“. Діти з великим захопленням спостерігали за виставою, сміялися і раділи разом з героями.

“Ми віримо, що кожен має право на щасливе дитинство, попри обставини. І ми робимо все можливе, щоб зробити їхнє життя трохи яскравішим. Дякую усім, хто долучився до цієї благородної справи. Нехай кожна усмішка цих дітей буде нагадуванням про те, що вони не самі, і їхні батьки завжди будуть гордитися ними з небес,” – сказала заступниця міського голови Марина Гаркава.

Крім того, у кінотеатрі “Україна” для дітей загиблих Захисників та їх матерів відбувся безкоштовний показ українського історичного фільму “Довбуш”.

Це лише один захід із серії заходів, які департамент соціальної політики організовує для дітей, які втратили своїх батьків-захисників.

Окремо планується провести захід для діток і дружин безвісти зниклих захисників.