В останні дні старого року особливо люто неслась зрада вже не тільки в коментарях різних пабліків, а й навіть сторіз наших топ блогерів.

Про це у своєму блозі пише Євгенія Гавришенко.

“Організованість (це було буквально в один день і масово), а також схожість меседжів наштовхувала на неприємні здогадки, про це писало багато притомних людей, а тому мені прийшла в голову думка сходити на тг канал “Цифровая армія раісі”, який займається іпсо, та глянути, які завдання там ставили ботам. Покажу і вам, скріни в каруселі, енджой.

Попереджуючи коментарі: проблеми в нас є, але про них можна говорити конструктивно, щоб щось міняти, а можна розносити таку зневіру, щоб захотілось вийти у вікно. Або дотиснути владу до капітуляції.

Мораль: колись у Йулі також пропало всьо, але вона сказала “Госпади, дапамажи”, і пішла далі.

Все буде добре. Вони так взялись за інформаційні атаки тільки тому, що нічого не вдіють на фронті.

І ще. Всі ці інформаційні стратегії розробляють грамотні люди, і сучасні технології дозволяють їм поділити умовних користувачів фб на категорії за вподобаннями. Ті категорії, які проявляють симпатію до російського контенту, або схильні до флешмобів чи репостів всякого брєду, типу фейкових віршів Шевченка, атакуються в першу чергу такими вкидами”.