Нажаль, війна продовжує приносити горе в мирні українські оселі. Черкаський район втратив ще девʼятьох захисників нашої держави.

Про це інформує начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко, передає ChesnoNews.

У Черкаській громаді провели в останню путь Віктора Лободу.

Віктор Лобода, 55 років. Захищав незалежність та територіальну цілісність України у лавах Нацгвірдії. Пішов добровольцем. Вірний військовій присязі, мужньо виконуючи військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, захисник загинув у Харкові.

У Мошнівській громаді назавжди попрощалися з Тарасом Гребенюком.

Тарас Гребенюк, 38 років, старший сержант Збройних сил України, командир розвідувального взводу. В 2015-2018 роках приймав участь в Антитерористичній операції на сході нашої країни, неодноразово був поранений, в результаті чого був звільнений у запас. Та, незважаючи на стан здоров’я, 25 лютого 2022 року знову взяв до рук зброю і став на захист Батьківщини. Брав участь в бойових діях в Сумській, Харківській, Луганській, Донецькій областях.

У Канівській громаді провели в останню путь Романа Ратнікова та Ярослава Морозкова.

Роман Ратніков, 32 роки, старший стрілець аеромобільної роти. Вірний військовій присязі, мужньо виконуючи військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, захисник загинув на Донеччині внаслідок вибухової травми.

Ярослав Морозков, 43 роки. Вірний військовій присязі, мужньо виконуючи військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув на Донеччині під час виконання службових обов’язків внаслідок ракетного удару противника.

У Городищенській громаді назавжди попрощалися з Юрієм Крижанівським.

Юрій Крижанівський, 43 роки. Вірний військовій присязі, мужньо виконуючи військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув внаслідок ракетного удару противника на Донеччині.

У Корсунь-Шевченківській громаді в останню путь провели Андрія Христича.

Андрій Христич, 32 роки. Вірний військовій присязі, мужньо виконуючи військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, військовий загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині.

У Смілянській громаді назавжди попрощалися з Віталієм Коломійцем.

Віталій Коломієць, 41 рік. Вірний військовій присязі, мужньо виконуючи військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув внаслідок ракетного удару противника на Донеччині.

У Камʼянській громаді в останню путь провели Олександра Рибалка.

Олександр Рибалко у перші дні повномасштабного вторгнення самостійно з’явився до військомату. Проходив військову службу рядовим майстер-номера обслуги артилерійського розрахунку. У серпні 2022 року отримав поранення внаслідок обстрілу поблизу Карлівки. Тривалий час лікувався та повернувся до захисту країни навідником мотопіхотного відділення.

У Балаклеївській громаді назавжди попрощалися з Іллем Фірстовим.

Ілля Фірстов вірний військовій присязі, мужньо виконуючи військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, військовий загинув під час виконання бойового завдання.

Вічна пам’ять Героям, які полягли за Україну! Вони навіки у небесному строю!