З метою ознайомлення з освітнім процесом, навчальною базою та матеріально-технічними можливостями Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості 47 черкащан долучитись до проведення Дня відкритих дверей навчального закладу, що проводився в сучасному форматі віртуальної екскурсії на платформі Zoom.

Про це інформує Сектор інформаційної роботи ОЦЗ, передає ChesnoNews.

Онлайн зустріч відкрила директор навчального закладу Лариса Сидорчук, яка ознайомила учасників з Черкаської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Миколаївської та Вінницької областей з основними напрямками діяльності та професіями, які можна здобути в центрі професійно-технічної освіти, зокрема дистанційно.

«Навчання у Центрі проводиться за очною, очно-дистанційною, дистанційною та дуальною формами здобуття освіти. Очні заняття проходять у навчальних кабінетах, лабораторіях та майстернях Центру», – зазначила пані Лариса.

У свою чергу, заступник директора з навчально-методичної роботи Сергій Сороквашин провів екскурсію навчальними кабінетами та виробничими майстернями, де слухачі отримують необхідні теоретичні знання та практичні навики для кожної з представлених професій.

Завершилась зустріч спілкуванням з випускниками навчального закладу, які щиро дякували викладачам за можливість підвищити кваліфікацію та здобути нову професію.