Сумні звістки, на жаль, продовжують надходити. Громади Черкаського району провели в останню путь воїнів, які поклали життя за Україну.

Про це інформує начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко, передає ChesnoNews.

  • У Черкасах назавжди попрощалися з воїнами Дмитром Трушевим та Олександром Шевченком.

Дмитро Трушев, професійний військовий, з початком повномасштабного вторгнення росіян, добровільно прийшов у військкомат, служив у танковій бригаді. У червня 2022 року майор Дмитро Турушев під Ізюмом потрапив до полону. Загинув 17 серпня у російському полоні. Життя сильного, мужнього та відважного воїна обірвалося на 43 році життя у Мордовії.

Олександр Шевченко карʼєру військового розпочав у 2016 році, служив у Збройних Силах України за контрактом. Був заступник командира групи спеціального призначення роти спеціального призначення загону спеціальних операцій. Ворог забрав в нього життя у віці 26 років.

  • У Мошнівській громаді назавжди попрощалися з воїном Русланом Головченком.

Руслан Головченко, старший солдат Збройних Сил України. Виконував важливі завдання із захисту нашої держави у відділені снайперів. Справжній, щирий, вірний своєму обов’язку. Ворог підло забрав життя захисника у віці 38 років.

  • У Городищенській громаді назавжди попрощалися з воїном – Вʼячеславом Мареничем.

В’ячеслав Маренич, сержант Збройних Сил України. Виконував важливі завдання із захисту нашої держави. Мав вірних побратимів і був вірним їм до останнього подиху. Ворог підло забрав життя захисника у віці 39 років.

У Чигиринській громаді назавжди попрощалися з воїном Антоном Коваленко.

Антон Коваленко, молодший сержант, командир мотопіхотного взводу мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону однієї із військових частин Збройних Сил України. Ворог підло забрав життя захисника у віці 26 років.

  • У Балаклеївській громаді назавжди попрощалися з воїном Романом Костенко.

Роман Костенко загинув 12 серпня під час виконання бойового завдання, пов’язаного із захистом Батьківщини в бою з російськими загарбниками.

Вічна пам’ять Героям, які полягли за Україну!