4 листопада у поєдинку 13-го туру VBET Ліги ФК ЛНЗ Черкаси вдома приймав ковалівський «Колос».

Початок гри затримався майже на три години через масштабну повітряну тривогу, яка була оголошена по всій Україні. На цьому неприємності для черкаської команди не закінчились. Вже на 5-й хвилині матчу через ушкодження змушений був залишити поле Іван Калюжний, через що тренерському штабу ЛНЗ довелося не лише проводити ранню заміну, а й коригувати тактичну побудову команди на гру.

Гра проходила на зустрічних курсах з перемінним успіхом, і, за словами наставника гостей Ярослава Вишняка, нагадувала гойдалки.

Перший гол у матчі був забитий на 20-й хвилині – відзначився черкащанин Сергій Шестаков.

У другому таймі малюнок гри не змінився, та в атаці цього разу пощастило гравцям “Колоса”: на 79-й хвилині пенальті за фол Германа Пенькова у власному карному майданчику реалізував Вадим Мілько.

Черкасці посилили тиск на ворота суперників в надії вирвати перемогу, та фінальний свисток арбітра зафіксував нічию 1:1.

Розчарований результатом і втратою одного з провідних гравців команди наставник ЛНЗ Олег Дулуб після гри відзначив, що “команда швидше втратила два очки, ніж здобула одне”. Головний тренер “Колоса” Ярослав Вишняк хоч і не погодився з колегою, та задоволення від нічиєї не приховував.

4 листопада 2023 року. Чемпіонат України-2023/2024. VBET Ліга. 13 тур. Черкаси. Стадіон «Черкаси Арена».

ЛНЗ Черкаси – «Колос» Ковалівка – 1:1 (1:0)

Голи: Шестаков, 20 – Мілько, 79 (пен)

Попередження: Ковальов, 38, Муравський, 71, Пеньков, 78, Олійник, 80 – Богданов, 28, Ємець, 69, Салабай, 89

ЛНЗ: Пеньков, Норенков, Ковальов, Муравський, Стасюк, Рибалка, Калюжний (Олійник, 7, Тарасенко, 82), Савін (Наумець, 68), Бойко (К), Шестаков (Прядун, 81), Хобленко

Запасні: Самойленко, Лопирьонок, Селін, Насонов, Банада, Пасіч, Тищенко, Хамелюк

«Колос»: Фесюн, Ємець, Бурда, Бондаренко, Чорноморець, Лучкевич, Демченко (Тотовицький, 61), Богданов (К) (Мілько, 69), Мякушко (Велетень, 79), Безбородько (Салабай, 79), Ільїн (Болбат, 61)

Запасні: Мисак, Горох, Золотов, Гончаренко, Кукош, Оріховський, Попов

Олег Устименко